Prodej rodinného domu 75 m2, pozemek 1241 m2 – Hněvkovice

Hněvkovice

2 490 000,- Kč

VELIKOST

Užitná plocha 75 m2, pozemek 1241 m2

DISPOZICE

4+kk
Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prodej rodinného domu 4+kk. Jde o samostatně stojící rodinný dům ve Velké Pasece u Hněvkovic o zastavěné ploše 78 m2 s pozemkem o celkové ploše 1241 m2.

Co nemovitost nabízí?
POZEMEK a OKOLÍ –to musíte vidět na vlastní oči, neboť se jedná o vyvýšenou slunečnou polosamotu na okraji lesa s velkým panoramatickým výhledem do okolní malebné krajiny. Toto místo především poskytuje klidné prostředí k rekreaci s dojezdovou dobou do Prahy okolo 60 minut.

Dispozice:
Rodinný dům se nachází před rekonstrukcí. Disponuje jedním nadzemním podlažím, podkrovím a je z části podsklepený . NP tvoří zádveří, samostatná jídelna, kuchyň, velkorysá komora, pokoj, koupelna a dvě samostatné místnosti. V podkroví jsou dva na sebe navazující pokoje. Ze schodiště je též dostupná část půdního prostoru.

Konstrukce:
Okna jsou dřevěná kastlová, svislé konstrukce z dřevěných hranolů, střecha po rekonstrukci (7let).

Teplo je řešeno lokálním vytápěním -kamna. El. síť -připojena. Pevná telefonní linka -možno zavést. Zdroj vody je lokální -studna. WC – suchý záchod. Na pozemku je postavena kůlna. Kanalizace -není připojena.

Nemovitost je volná ihned.

Neváhejte s prohlídkou této krásné nemovitosti!

Máte zájem o tuto nemovitost?

Vážení klienti, pokud Vás tato nemovitost zaujala, můžete kontaktovat uvedeného makléře přímo nebo skrze kontaktní formulář. V případě využití formuláře souhlasíte s Podmínkami ochrany osobních údajů.