H&V reality - Znojmo

STANISLAV HORÁK

SPOLUMAJITEL SPOLEČNOSTI

Ze svého působení ve finančních institucích jsem si krom cenných znalostí odnesl i cit pro nalezení vhodného řešení jakéhokoliv problému. Za posledních 15 let jsem postupně prošel několika pozicemi v bankovnictví, což mi umožnilo lépe pochopit potřeby klientů a umět jim nabídnout řešení na míru. Mám rád přímý kontakt a komunikaci s lidmi. Nyní nastal čas se posunout dál a zaměřit se na novou výzvu. Jsem připraven udělat opět maximum.

Jihomoravský kraj

Prodej + pronájem nemovitostí
Úvěry fyzické osoby + firmy
Investiční služby (fondy, dluhopisy)

horak@hvreality.cz
+420 737 205 131

LinkedIn

ING. LENKA PŘIBYLOVÁ

MAKLÉŘ

Vystudovala jsem Provozně ekonomickou fakultu Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity. Jako realitní makléř jsem na trhu nováčkem, ale věřím, že zúročím své zkušenosti v oboru financi, ve kterých se pohybuji již 14 let. Jsem spolehlivá a ráda se učím novým věcem a budu velmi rada, pokud Vám budu moci splnit Váš sen o lepším bydleni.

Jihomoravský kraj

Prodej + pronájem nemovitostí

pribylova@hvreality.cz
+420 724 689 655

ING. FILIP HORÁK

MAKLÉŘ

4 roky se věnuji prodejem nemovitostí ve Španělsku a za tuto dobu jsem splnil sen pro více jak 250 klientů. Mám rád výzvy a naplňuje mě plnit přání mých zákazníků. Vyberu Vám nejvhodnější nemovitost, budu Vás doprovázet od letištní haly, až k podpisu kupní smlouvy. Hovořím anglicky, polsky a španělsky.

Španělsko

Prodej + pronájem nemovitostí

fhorak@hvreality.cz
+420 778 727 878

BC. LEONA KAIBLINGER POLOPRUDSKÁ

SPECIALISTA NA TRH S NEMOVITOSTMI

Již 12 let mne svět realit fascinuje. Po 8 letech působení ve velké korporaci v Čechách a se čtyřletou přestávkou v realitním dění v Rakousku, mne nyní zavedla životní cesta do realitní kanceláře, která je mladá, moderní a dynamická. Mohu nabídnout, zkušenosti, profesionalitu, transparentnost, kompetenci, vytrvalost, hladký, rychlý a bezpečný průběh transakcí a celoživotní chuť poznávat nové lidi, místa i věci. Důležité pro mne je, aby se mí klienti cítili komfortně  po celou dobu spolupráce. Velmi si vážím důvěry, kterou mi klienti dávají. Těším se na nové výzvy a týmovou spolupráci, která je devízou silných společností, a určitě pomůže urychlit splnění snů o vašich nových domovech. „Loajalita ve vztahu mezi dvěma lidmi se zakládá na důvěře a úctě. Lze ji pouze nabídnout, nikdy vymáhat.“

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí, tržní odhady.

Celá ČR

kaiblinger@hvreality.cz
+420 723 916 692

PETR KAŠPARIDES

MAKLÉŘ

Jako realitní makléř působím od roku 2019. V roce 2022 jsem své dovednosti rozšířil a začal se aktivně zabývat financováním nemovitostí. Během svého profesního života jsem získal bohaté zkušenosti prostřednictvím zprostředkování prodejů, pronájmů a výkupů nemovitostí a jejich renovací. Za svou kariéru jsem zprostředkoval více než 100 transakcí, což mi poskytlo hluboké porozumění trhu a potřebám klientů. Díky svým schopnostem a angažovanosti jsem připraven vám pomoci dosáhnout vašich cílů a změnit sny o dokonalém bydlení v realitu.

Jihomoravský kraj a Kraj Vysočina

Prodej + pronájem nemovitostí
Financování nemovitostí

kasparides@hvreality.cz
+420 722 129 335

KATEŘINA SAPÍKOVÁ

MAKLÉŘ

Mezi realitními makléři jsem sice nováčkem, ale v realitním prostředí se pohybuji již od roku 2020, kdy jsem založila firmu zabývající se home stagingem. V tomto oboru jsem měla možnost spolupracovat s makléři a získat tak povědomí o práci, která je mi velmi blízká. Mým mottem vždy bylo prezentovat nemovitosti s úctou k prodávanému domu, či bytu a hlavně s úctou ke klientovi. Díky letité zkušenosti v maloobchodním prodeji jsem zvyklá jednat s lidmi férově, slušně a s respektem. Jsem kreativní člověk se smyslem pro detail a vždy mě zajímal bytový design. Ráda i Vám pomohu najít vysněné bydlení.

Jihomoravský kraj

Prodej + pronájem nemovitostí
Home staging

sapikova@hvreality.cz
+420 774 964 794